Dacă sunteți interesați să descoperiți această formă de terapie și să vă înscrieți la formare, scrieți-mi: bogdana.bursuc@mindinstitute.ro. Tel. 0742173822

Psihoterapeut Bogdana Bursuc

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut. De 20 de ani practic psihoterapie în cabinetul meu privat.

Pentru mine psihoterapia este locul în care te conectezi cu celălalt astfel încât să faci posibilă pentru el conectarea cu sine însuși. De-a lungul acestor ani am văzut, am simțit și am înțeles că oamenii au nevoie să fie văzuți, auziți și înțeleși așa cum sunt ei.

Am făcut diferite formări de psihoterapie și am înțeles că este un iceberg: simptomele pe care le vedem la suprafață (anxietate, depresie, indecizie, neîncredere, neliniște, insomnie, stres) au foarte frecvent o rădăcină emoțională mai profundă, ceea ce poată numele de traumă de dezvoltare. Sunt multe metode și multe cărți care ne ajută să controlăm simptomul și asta ne este foarte util pentru o perioadă. Adresarea părții nevăzute a icebergului (trauma de dezvoltare) este cea care ne dă înapoi libertatea de a fi cine suntem noi cu adevărat, puterea asupra propriei vieți și elanul vital.